Bauvorhaben

în numele „Rada Miejska (consiliul local) din Brzozów, însoțită de 247 de semnături, privind un sprijin financiar pentru construcția de drumuri

E. P.
1 Supporter 1 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Petiționarul descrie starea deplorabilă a drumurilor din zonele rurale în regiunea sa și subliniază problemele cauzate de această situație în ceea ce privește siguranța și dezvoltarea orașelor mici. Petiționarul susține că sprijinului integrat finanțat de UE prevăzut pentru perioada 2014-2020 nu ajunge la municipalitatea vizată și menționează că recursurile introduse în fața autorităților locale, regionale și naționale nu au avut niciun rezultat. Petiționarul solicită acordarea unui sprijin financiar pentru construcția de drumuri în regiunea sa, dând ca exemplu fondurile alocate din Fondul de solidaritate al UE în urma unui dezastru natural din 2017.

Thank you for your support, E. P.