Bauvorhaben

1 Supporter 1 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

A petíció benyújtója ismerteti a régióbeli vidéki területeken a közutak rossz állapotát, és vázolja az emiatt a kisvárosok biztonságát és fejlődését érintő problémákat. A petíció benyújtója kitart amellett, hogy az EU által finanszírozott, a 2014 és 2020 közötti időszakra szánt „integrált támogatás” nem jut el az érintett önkormányzathoz, és arról számol be, hogy a helyi, regionális és nemzeti hatóságoknál az ügyben benyújtott fellebbezések semmilyen eredménnyel sem jártak. A petíció benyújtója kéri, hogy a régióban rendeljenek pénzügyi támogatást a közútépítéshez, és példaként említi az uniós szolidaritási alapból 2017-ben egy természeti katasztrófa kezdetekor biztosított finanszírozást.

Thank you for your support, E. P.