Bauvorhaben

Rada Miejska (omavalitsus Brzozówis) nimel koos 247 allkirjaga teedeehituse rahalise toetamise kohta

E. P.
1 Supporter 1 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Petitsiooni esitaja kirjeldab teede halba seisukorda oma kodukoha maapiirkondades ning toob esile sellest tulenevad probleemid väikelinnade ohutusele ja arengule. Petitsiooni esitaja väidab, et ELi rahastatavat integreeritud toetust, mis on ette nähtud ajavahemikuks 2014–2020, asjaomane omavalitsus ei saa, ning annab teada, et kohalikele, piirkondlikele ja riigi ametiasutustele selles küsimuses esitatud kaebused ei ole andnud mingeid tulemusi. Petitsiooni esitaja nõuab rahalise abi andmist teede ehitamiseks asjaomases piirkonnas ja toob näiteks 2017. aastal aset leidnud loodusõnnetuse, pärast mida eraldati abi andmiseks vahendeid ELi Solidaarsusfondist.

Thank you for your support, E. P.