Bauvorhaben

от името на Rada Miejska (община) в Бжозов, подкрепена от 247 подписа, относно финансовото подпомагане за пътно строителство

E. P.
1 Supporter 1 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Вносителят на петицията описва лошото състояние на пътищата в селските райони в своя регион и очертава проблемите, които това предизвиква по отношение на безопасността и развитието на малките градове. Вносителят на петицията твърди, че финансираната от ЕС „Интегрирана подкрепа“, заделена за периода 2014 – 2020 г., не достига до съответната община и съобщава, че жалбите, внесени по този въпрос пред националните, регионалните и местните органи, не са постигнали никакви резултати. Вносителят на петицията призовава за отпускането на финансова помощ за пътно строителство в неговия регион, като посочва като пример средствата, отпуснати от фонд „Солидарност“ на ЕС в отговор на природно бедствие през 2017 г.

Thank you for your support, E. P.