Bauvorhaben

U ime gradskog vijeća (općina) u Brzozówu s 247 priloženih potpisa, o financijskoj potpori za izgradnju cesta

E. P.
1 Supporter 1 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Podnositelj predstavke opisuje loše stanje cesta u ruralnim područjima u svojoj regiji i opisuje time uzrokovane probleme u pogledu sigurnosti i razvoja malih gradova. Podnositelj predstavke smatra da „integrirana potpora” financirana sredstvima EU-a predviđena za razdoblje 2014. – 2020. nije stigla do dotičnog grada te navodi da žalbe lokalnim, regionalnim i nacionalnim tijelima podnesene na tu temu nisu polučile nikakve rezultate. Podnositelj predstavke poziva na dodjelu financijske potpore za gradnju cesta u svojoj regiji, navodeći kao primjer sredstva dodijeljena iz Fonda solidarnosti Europske unije nakon prirodne katastrofe 2017. godine.

Thank you for your support, E. P.