Construction

U ime gradskog vijeća (općina) u Brzozówu s 247 priloženih potpisa, o financijskoj potpori za izgradnju cesta

1 supporter 1 in European Union

Collection finished

1 supporter 1 in European Union

Collection finished

1. Launched 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Podnositelj predstavke opisuje loše stanje cesta u ruralnim područjima u svojoj regiji i opisuje time uzrokovane probleme u pogledu sigurnosti i razvoja malih gradova. Podnositelj predstavke smatra da „integrirana potpora” financirana sredstvima EU-a predviđena za razdoblje 2014. – 2020. nije stigla do dotičnog grada te navodi da žalbe lokalnim, regionalnim i nacionalnim tijelima podnesene na tu temu nisu polučile nikakve rezultate. Podnositelj predstavke poziva na dodjelu financijske potpore za gradnju cesta u svojoj regiji, navodeći kao primjer sredstva dodijeljena iz Fonda solidarnosti Europske unije nakon prirodne katastrofe 2017. godine.

Link to the petition

Image with QR code