Finanzen

Ton Vervloet direktiivi 2014/59/EL rikkumise kohta Agència Estatal de Resolució d’Entitats Bancàries (AREB) poolt

Ton Vervloet
  1. Launched November 2019

Petitsiooni esitaja väidab, et Agència Estatal de Resorició d’Entitats Bancàries (AREB) Andorras on rikkunud direktiivi 2014/59/EL, täpsemalt selle põhjendust 1, milles öeldakse: „Lisaks, kui see on vajalik selleks, et kaitsta kolmandate isikute huvisid, kes on omandanud heas usus kriisilahendusasutuste poolt kriisilahendusõiguste kasutamise tulemusena kriisilahenduse objektiks oleva asutuse varasid, õigusi ja kohustusi, ning selleks et tagada finantsturgude stabiilsus, ei peaks kohtulik läbivaatamine mõjutama mis tahes järgnevaid haldustoiminguid või tehinguid, mis põhinesid tühistatud otsusel. Niisugustel juhtudel peaksid ebaõige otsuse puhul kohaldatavad õiguskaitsevahendid seepärast piirduma sellise kahju hüvitamisega, mida kandsid kannatanud.“

Thank you for your support, Ton Vervloet