Rechtstaatlichkeit

0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Petitsiooni esitaja selgitab, et Poolas on ühte Poola poliitikut üle kahe aasta spionaažis kahtlustatuna ilma süüdimõistva kohtuotsuseta vahi all hoitud. Petitsiooni esitaja on seisukohal, et kinnipeetav on ilma jäetud õigusest oma mainet kaitsta ning tõendusmaterjali kätte saada ja uurida ning lisaks on piiratud tema viibimist kohtuistungitel, kus arutatakse tema vahi all viibimise aja pikendamist. 2018. aasta mais pikendas apellatsioonikohus poliitiku kinnipidamisperioodi novembrini 2018. Petitsiooni esitaja on seisukohal, et see juhtum on poliitiliselt motiveeritud, ning palub ELi institutsioonidel väidetavale liidu aluslepingutes ja põhiõiguste hartas nimetatud väärtuste rikkumisele reageerida.

Thank you for your support, M. D.
pro

contra