Zusammenleben

Christoph Klein
5 Supporters 5 in European Union
  1. Launched October 2019

Lūgumraksta iesniedzējs atsaucas uz 2011. gada 19. janvāra rezolūciju (B7–0026/2011), kurā Eiropas Parlaments aicināja Komisiju pabeigt drošības procedūru, ko uzsāka Vācija saskaņā ar 8. pantu Direktīvā 93/42/EEK par medicīnas ierīcēm attiecībā uz medicīnisko ierīci ar CE marķējumu “Inhaler Broncho Air”. Neraugoties uz vairākiem spriedumiem, kuriem ir juridisks spēks, Komisija turpināja ignorēt šo rezolūciju. Pēdējo 20 gadu laikā produktu ir aizliegts laist tirgū. Lūgumraksta iesniedzējs uzskata, ka Komisija ir konsekventi pārkāpusi ES tiesību aktus. Lūgumraksta iesniedzējam nebija iespējas aizstāvēt savas tiesības saskaņā ar ES tiesību aktiem.

Thank you for your support, Christoph Klein