Medien

E. P.
1 Supporter 1 in Europäische Union
  1. Launched November 2019

Петицията има за цел да принуди доставчиците на услуги, предлагащи услуга в интернет, която е изцяло или отчасти финансирана чрез реклами, да правят това срещу заплащане, без реклами и без тракери, които съхраняват информация за поведението на потребителя. Предоставяните в интернет услуги, както и услуги от други медии, все повече се финансират чрез предоставяне на лични данни. Финансирането по този начин е неетично и нехуманно. Общият регламент относно защитата на данните не възпира дружествата да прилагат своите съмнителни практики. Разумна алтернатива би била да се гарантира, че тези услуги трябва да се предлагат срещу заплащане.

Thank you for your support, E. P.