Medien

E. P.
1 Supporter 1 in Europäische Union
  1. Launched November 2019

Namen peticije je ponudnike storitev, ki prek interneta ponujajo storitve, ki se v celoti ali deloma financirajo z oglaševanjem, prisiliti, da začnejo ponujati storitve v zameno za plačilo, brez oglaševanja in brez sledilnikov, v katere se shranjujejo podrobnosti o vedenju uporabnika. Storitve, ki se zagotavljajo prek interneta, pa tudi prek drugih medijev, se vedno bolj plačujejo z osebnimi podatki. To plačevanje je neetično in osebo razčloveči. Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov podjetjem ne preprečuje uporabe te vprašljive prakse. Razumna alternativa temu bi bila, da se predpiše, da je treba te storitve ponuditi v zameno za plačilo.

Thank you for your support, E. P.