Medien

E. P.
1 Supporter 1 in Europäische Union
  1. Launched November 2019

Scopul petiției este să-i oblige pe furnizorii de servicii care oferă un serviciu pe internet finanțat total sau parțial din publicitate să ofere serviciul contra cost, fără reclame și programe de urmărire care să stocheze detalii ale comportamentului utilizatorului. Serviciile furnizate prin internet, dar și prin alte mijloace media sunt finanțate tot mai mult din vânzarea de date personale. Finanțarea în acest fel este neetică și dezumanizatoare. Regulamentul general privind protecția datelor nu împiedică societățile să continue aceste practici discutabile. O alternativă fezabilă ar fi să se facă așa încât aceste servicii să fie oferite contra cost.

Thank you for your support, E. P.