Medien

E. P.
1 Supporter 1 in European Union
  1. Launched November 2019

Peticija siekiama priversti paslaugų teikėjus, siūlančius paslaugą internetu, kuri visiškai arba iš dalies finansuojama iš reklamos, siūlyti mokamą paslaugą be reklamos ir netaikant sekimo priemonių, saugančių informaciją apie vartotojų elgseną. Ne tik internetu, bet ir naudojantis kitomis medijomis teikiamos paslaugos vis dažniau finansuojamos prašant pateikti asmens duomenis. Toks finansavimo būdas yra neetiškas ir nužmoginantis. Pagal Bendrąjį asmens duomenų apsaugos reglamentą bendrovėms nėra užkertamas kelias verstis savo abejotina praktika. Protinga alternatyva būtų užtikrinti, kad šios paslaugos būtų teikiamos už mokestį.

Thank you for your support, E. P.