Medien

E. P.
1 Supporter 1 in European Union
  1. Launched November 2019

A petíció célja a szolgáltatók rábírása arra, hogy az interneten keresztül kínált, teljes egészében vagy részben reklámokkal finanszírozott szolgáltatásokat a továbbiakban szolgáltatási díj ellenében kínálják, reklámok vagy a felhasználók adatait elraktározó nyomkövető modulok használata nélkül. Egyre gyakoribb jelenség, hogy az interneten vagy más médiumokon keresztül kínált szolgáltatásokat a személyes adatok továbbításával finanszírozzák. Az ilyen módon történő finanszírozás etikátlan és embertelen. Az általános adatvédelmi rendelet nem akadályozza meg a cégeket abban, hogy megkérdőjelezhető gyakorlataikat folytassák. Észszerű alternatíva lenne annak biztosítása, hogy ezeket a szolgáltatásokat csak díj ellenében lehessen kínálni.

Thank you for your support, E. P.