Bauvorhaben

în numele „Comunidad de Montes Vecinales en Mano Común de Tameiga”, privind planul general de dezvoltare a municipalității pentru Mos, Pontevedra, Galicia

Comunidad de montes vecinales en mano Común de Tameiga
  1. Launched 05/06/2020
  2. Time remaining 10 months

Petiționarul solicită să se pună capăt modificării planului general de dezvoltare a municipalității pentru Mos, care ar schimba modul în care urmează să fie utilizate terenurile forestiere din zonele rurale protejate, și anume pentru construirea de terenuri în vederea dezvoltării acolo a complexului sportiv al clubului de fotbal Real Club Celta de Vigo și a unui parc de afaceri de mari dimensiuni. Petiționarul susține că acest lucru ar modifica în totalitate utilizarea tradițională a acestui teren ca pădure, punând interesele private ale Real Club Celta de Vigo deasupra protecției și protejării activelor forestiere pe aceste terenuri.

Thank you for your support, Comunidad de montes vecinales en mano Común de Tameiga