Bauvorhaben

Galíciai Pontevedra tartományban található Mos településre vonatkozó általános településfejlesztési tervről

Comunidad de montes vecinales en mano Común de Tameiga
  1. Launched June 2020
  2. Time remaining 8 months

A petíció benyújtója kéri, hogy állítsák le a Mos településre vonatkozó általános önkormányzati fejlesztési terv módosításait, amelyeket védett vidéki erdőterületeken viteleznének ki, hogy ott a Real Club Celta de Vigo futballklub sportkomplexumát és egy nagy üzleti parkot építsenek ki. A petíció benyújtója szerint ez teljes mértékben megváltoztatná e terület erdőként való hagyományos használatát, és a Celta de Vigo Real Club magánérdekeit helyezné az e területen található erdészeti eszközök védelme és megőrzése fölé.

Thank you for your support, Comunidad de montes vecinales en mano Común de Tameiga

openPetition international