Bauvorhaben

Ki jo v imenu skupnosti Comunidad de Montes Vecinales en Mano Común de Tameiga vlaga Antonio Cajide Serrano, državljan Španije

Comunidad de montes vecinales en mano Común de Tameiga
  1. Launched June 2020
  2. Time remaining > 7 Wochen

Vlagatelj peticije poziva, naj se ustavi sprememba splošnega razvojnega načrta za občino Mos, s katero bi se namenska raba zemljišča spremenila iz zaščitenega podeželskega gozdnega v stavbno zemljišče, da bi se tam postavila športni kompleks nogometnega kluba Real Club Celta de Vigo in velik poslovni park. Vlagatelj peticije pravi, da bi to povsem spremenilo tradicionalno rabo tega zemljišča kot gozda, pri čemer bi zasebni interesi kluba Real Club Celta de Vigo prevladali nad zaščito in varovanjem gozdov na tem zemljišču.

Thank you for your support, Comunidad de montes vecinales en mano Común de Tameiga

openPetition international