Verkehr

I jednim supotpisnikom, u ime stranice Thueringer Bahn-Initiative, o pravima putnika u slučaju stečaja zrakoplovne kompanije

E. P.
1 Supporter 1 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Podnositelj predstavke traži izmjenu zakonodavstva EU-a kako bi se osiguralo jednako poštovanje prava putnika, bez obzira na to jesu li rezervirali odmor u paket aranžmanu ili su rezervirali let izravno sa zračnim prijevoznikom. Također traži da se putnici upozoravaju na prijeteću opasnost od stečaja zračnih prijevoznika te da u tom slučaju budu obaviješteni o datumu završetka pružanja usluga. Na taj se način zračni prijevoznici mogu smatrati odgovornima prema putnicima u slučaju bilo kakvih gubitaka ili neugodnosti koje proizlaze iz otkazivanja letova.

Thank you for your support, E. P.