Verkehr

A jeden spolusignatár, v mene iniciatívy Thueringer Bahn-Initiative o právach cestujúcich v prípade bankrotu leteckej spoločnosti

E. P.
1 Supporter 1 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Predkladateľ petície žiada zmenu právnych predpisov EÚ, ktorou by sa zabezpečilo rovnaké rešpektovanie práv cestujúcich bez ohľadu na to, či si kúpili balík dovolenkových služieb, alebo si rezervovali let priamo u leteckej spoločnosti. Ďalej žiada, aby boli cestujúci upozornení na hroziace riziko bankrotu leteckej spoločnosti a na dátum, ku ktorému by v takom prípade spoločnosť prestala poskytovať služby. Letecké spoločnosti by tak mohli niesť zodpovednosť voči cestujúcim za prípadné straty alebo ťažkosti vyplývajúce zo zrušenia letov.

Thank you for your support, E. P.