Verkehr

подкрепена от един подпис, от името на Thueringer Bahn-Initiative, относно правата на пътниците в случай на фалит на авиокомпания

E. P.
1 Supporter 1 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Вносителят на петицията иска промяна в законодателството на ЕС, насочена към гарантиране на еднакво зачитане на правата на пътниците, независимо от това дали са направили резервация за пакетна почивка или са резервирали полет директно с авиокомпанията. Той също така призовава пътниците да бъдат предупреждавани за всеки предстоящ риск от фалит на авиокомпания и да бъдат информирани за датата, на която услугите ще бъдат прекратени, ако това се случи. По този начин авиокомпаниите могат да носят отговорност пред пътниците за всякакви загуби или неудобства, произтичащи от отмяна на полети.

Thank you for your support, E. P.