Verkehr

însoțită de o semnătură, în numele inițiativei Thueringer Bahn, privind drepturile pasagerilor în cazul falimentului unei companii aeriene

E. P.
1 Supporter 1 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Petiționarul solicită o modificare a legislației UE cu scopul de a asigura drepturi egale pentru pasageri, indiferent dacă aceștia au rezervat un pachet de servicii turistice sau au rezervat un zbor direct cu compania aeriană. De asemenea, el solicită ca pasagerii să fie anunțați cu privire la orice risc iminent de faliment al companiei aeriene și să fie informați cu privire la data la care urmează să înceteze furnizarea serviciilor într-o astfel de situație. Astfel, pasagerii ar putea trage la răspundere companiile aeriene pentru eventualele pierderi sau inconveniente cauzate de anularea zborurilor.

Thank you for your support, E. P.