Shëndet

Funding for BC 007 drug against Long Covid and ME/CFS

Peticioni drejtohet tek
European Commission, Ms von der Leyen
8.872 mbështetësit
99% arritur 9.000 për objektivin e mbledhjes
 1. Filluar 13.09.2021
 2. Mbledhja akoma 3 Wochen
 3. Nënshtrim
 4. Dialog me marrësin
 5. Vendim
Unë bie ndakort me ruajtjen dhe përpunimin e të dhënave personave. Kërkuesi mund të shikojë Emri dhe vendi dhe përcjellë këtë informacion tek marrësi. unë mund të dorëheq miratimin tim në çdo kohë

Sehr geehrte Frau von der Leyen,

an estimated 5,6 million EU citizens suffer from Long Covid - exact statistics are not available. They suffer tremendously and most are unable to work. So far no therapy is available. 17 million patients of CFS/ME worldwide share the same fate.

C007 is a drug developed by BerlinCures that neutralizes Long Covid autoantibodies. It is easy to administer, has no side effects and has so far been successfully tested in 5 healing attempts at the Erlangen University Hospital. BC007 could cure millions of those affected, it is the world's first drug against Long Covid and ME/CFS!

But development stalled because no funding was granted.

We ask you, Frau von der Leyen, to provide EU funding for further testing of BC007. Your party colleague Mr. Laschet promised me in person on the program "Klartext" (9.9.21, 20h15, Zdf) to look into this.

Massive funding and a reduction of bureaucratic barriers were possible when developing a vaccine. Please take care of Long Covid and CFS/ME NOW and make speedy testing of BC 007 possible!

https://www.bundesregierung.de/breg-de/suche/long-covid-1919600

www.berlincures.de

https://www.n-tv.de/wissen/Medikament-wirkt-gegen-Long-Covid-article22768621.html

https://www.youtube.com/watch?v=ujNpMntcSms

www.mecfs.de

arsye

Long Covid has already torn millions of people from their lives in the European Union alone. So far no therapies are available. BC 007 could enable millions of Long Covid patients in the EU and eventually many more millions around the world to get their lives back. It could do the same for millions of ME/CFS patients who have been suffering for decades!

At the same time, the welfare states would save huge sums of money in terms of sick pay, disability pensions, rehabilitation and so on.

Thanks for your support,

Helga Kuipers from Berlin

Ju faleminderit shumë për mbështetjen tuaj , Helga Kuipers nga Berlin
Pyetje për iniciatorin

lajm

 • Dear supporters
  Thank you for your signatures and comments and for spreading the petition. Thanks to you we are on the way to 7000 (!) Signatures!
  Last week the German Ministry for Education and Investigation decided on the distribution of the Long Covid funds and took BC 007 into account. Most of you will already be informed about this, but here is the link (in German I'm afraid): www.bmbf.de/bmbf/shareddocs/kurzmektiven/de/2021/09/long-covid-forschung.html

  This is a first success !! This means that a clinical test phase can begin as a preliminary stage to the approval studies. But our petition continues. First, the approved funding is just a start and a drop in the ocean. Second, the signatures from around the world make the international... më tutje

Asnjë PRO argument ende.

Asnjë argument CONTRA akoma.

Pse njerëzit firmosin

 • 14 orë më parë

  I have some friends, what suffers from long covid

 • Merksplas

  2 ditë më parë

  Ik ben zelf longcovid patiënt... Een jaar na de besmetting zit ik nog steeds met allerlei klachten waaronder hoge bloeddruk en hartritmestoornissen die moeilijk onder controle te krijgen zijn..

 • Libby Boone Hamilton

  2 ditë më parë

  Because we have no treatment and we have been waiting for decades. A medication could put those of disabled by ME/CFS and Long Covid back into employment, thus safeguarding the financial resources of the EU and its trading partners.

 • 3 ditë më parë

  Mn zus

 • Ida Bromberg Amersfoort

  3 ditë më parë

  Ik kamp sinds 10 maanden met Long Covid…

Mjetet për përhapjen e peticionit.

A keni faqen tuaj të internetit, një blog apo një portal të tërë në internet? Bëhuni një avokat dhe shumëfish për këtë kërkesë. Ne kemi banderolat, widget dhe API (ndërfaqen) për tu futur në faqet tuaja.

Shenjë widget për faqen tuaj të internetit

API (ndërfaqe)

/petition/online/funding-for-bc-007-drug-against-long-covid-and-me-cfs/votes
Përshkrim
Numri i nënshkrimeve në openPetition dhe nëse është e aplikueshme faqe e jashtme
Metoda HTTP
GET
Format e kthimit
JSON

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani