Health

93% achieved 12.000 for collection target
  1. Launched 18/09/2021
  2. Time remaining 14 days

I agree to the storage and processing of my personal data. The petitioner can see name and place and forward this information to the recipient. I can withdraw my consent at any time.

Szanowna Pani von der Leyen,

Szacuje się, że na Long Covid cierpi 5,6 mln obywateli UE – dokładne statystyki nie są dostępne. Cierpią ogromnie i większość z nich nie jest w stanie pracować. Jak dotąd żadna terapia nie jest dostępna. Ten sam los spotkał 17 milionów pacjentów z CFS/ME na całym świecie.

C007 to lek opracowany przez BerlinCures, który neutralizuje autoprzeciwciała Long Covid. Jest łatwy w podawaniu, nie ma skutków ubocznych i do tej pory został pomyślnie przetestowany w 5 próbach leczenia w Szpitalu Uniwersyteckim w Erlangen. BC007 może wyleczyć miliony osób dotkniętych chorobą, jest to pierwszy na świecie lek przeciwko Long Covid i CFS/ME!

Ale rozwój utknął w martwym punkcie, ponieważ nie przyznano funduszy.

Prosimy Panią, Frau von der Leyen, o zapewnienie funduszy UE na dalsze testy BC007. Pański partyjny kolega pan Laschet obiecał mi osobiście w programie "Klartext" (9.9.21, 20.15, Zdf) przyjrzeć się temu.

Przy opracowywaniu szczepionki możliwe było ogromne finansowanie i zmniejszenie barier biurokratycznych. Prosimy o zajęcie się Long Covid i CFS/ME TERAZ i umożliwienie szybkiego testowania BC 007!

www.berlincures.de

www.mecfs.de

Reason

Long Covid wyrwał już miliony ludzi z życia w samej tylko Unii Europejskiej. Jak dotąd nie są dostępne żadne terapie. BC 007 może umożliwić milionom pacjentów z Long Covid w UE i ostatecznie wielu milionom na całym świecie odzyskanie życia. Mogłoby to zrobić to samo dla milionów pacjentów z CFS/ME, którzy cierpią od dziesięcioleci!

Jednocześnie państwa opiekuńcze zaoszczędziłyby ogromne sumy pieniędzy w postaci zasiłków chorobowych, rent inwalidzkich, rehabilitacji i tak dalej.

Dziękuję za wsparcie,

Helga Kuipers z Berlina

Thank you for your support, Sandro Osterburg from Magdeburg
Question to the initiator

Tools for the spreading of the petition.

You have your own website, a blog or an entire web portal? Become an advocate and multiplier for this petition. We have the banners, widgets and API (interface) to integrate on your pages.

Signing widget for your own website

API (interface)

/pl/petition/online/promocja-na-dlugi-covid-i-cfs-me-drug-bc-007/votes
Description
Number of signatures on openPetition and, if applicable, external pages.
HTTP method
GET