Handelspolitik

Dėl Prancūzijos valdžios institucijų atliktų patikrinimų, kaip Bulgarijos vežėjai laikosi poilsio laiko nuostatų

E. P.
Collection finished
  1. Launched September 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Peticijos pateikėjas, atstovaujantis Bulgarijos transporto įmonei, skundžiasi, kad nacionalinės Prancūzijos valdžios institucijos tikrina sunkvežimių vairuotojų viešbučių sąskaitų apmokėjimą ir kad skiriamos didelės finansinės baudos už sąskaitų nepateikimą. Peticijos pateikėjas tvirtina, kad Rytų ir Centrinės Europos sunkvežimių vairuotojai masiškai tikrinami ir kad vairuotojų negalima laikyti atsakingais už visų ankstesnių viešbučių sąskaitų saugojimą. Daugeliu atvejų vairuotojai ilsisi skirtingose vietose (naudojasi sistemos „Airbnb“ paslaugomis ar apsistoja pas draugus), todėl negali pateikti sąskaitų faktūrų. Peticijos pateikėjo nuomone, tikrinimų ir baudų praktika pažeidžia ES pagrindinių teisių chartijos 21 straipsnį dėl nediskriminavimo ir pažeidžia ES piliečių laisvę dirbti ir teikti paslaugas visoje ES.

Thank you for your support, E. P.

openPetition international