Handelspolitik

Dėl pereinamojo laikotarpio priemonių, kurias taikant Jungtinės Karalystės piliečiai galėtų įsikurti ES valstybėse narėse

Hans Moerbeek
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Peticijos pateikėjas išreiškia susirūpinimą dėl to, kad Jungtinės Karalystės piliečiai praras ES pilietybę ir teisę laisvai judėti Europos Sąjungoje. Jis teigia, kad ES yra įsipareigojusi rūpintis visais ES piliečiais. Peticijos pateikėjas ragina nustatyti pereinamojo laikotarpio priemonę, kurią taikant penkerių metų trukmės pereinamuoju laikotarpiu Jungtinės Karalystės piliečiai galėtų pasirinkti gyventi ES valstybėje narėje, o valstybės narės šiems piliečiams turėtų padėti, kad jie galėtų visų pirma kreiptis dėl atitinkamos valstybės narės pilietybės suteikimo. Peticijos pateikėjas taip pat ragina Europos Parlamentą remti Europos piliečių iniciatyvą dėl nuolatinės Europos Sąjungos pilietybės.

Thank you for your support, Hans Moerbeek
pro