Handelspolitik

Par pārejas pasākumiem Apvienotās Karalistes iedzīvotāju dzīvošanai ES dalībvalstīs

Hans Moerbeek
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Lūgumraksta iesniedzējs pauž bažas par Apvienotās Karalistes ES pilsonības un viņu tiesību uz brīvu pārvietošanos ES zaudēšanu. Viņš apgalvo, ka ES pienākums ir rūpēties par visiem ES iedzīvotājiem. Lūgumraksta iesniedzējs prasa ieviest pārejas pasākumus, kas ļautu Apvienotās Karalistes iedzīvotājiem izvēlēties dzīvesvietu ES dalībvalstī 5 gadu pārejas perioda laikā, dalībvalstīm sniedzot atbalstu šiem iedzīvotājiem, lai ļautu viņiem jo īpaši iesniegt pilsonības pieteikumu šajā dalībvalstī. Lūgumraksta iesniedzējs arī aicina Eiropas Parlamentu atbalstīt Eiropas pilsoņu iniciatīvu par pastāvīgu Eiropas Savienības pilsonību.

Thank you for your support, Hans Moerbeek
pro