Handelspolitik

Hans Moerbeek Suurbritannia kodanike ELi liikmesriikidesse elama asumist käsitleva üleminekukorra kohta

Hans Moerbeek
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Petitsiooni esitaja väljendab muret Briti kodanike ELi kodakondsuse kaotamise ja nende vaba liikumise õiguse pärast ELis. Ta väidab, et ELil on kohustus hoolitseda kõigi ELi kodanike eest. Petitsiooni esitaja nõuab, et kehtestataks üleminekukord, mis võimaldaks Briti kodanikel liikmesriikide toetusel asuda viie aasta pikkuse üleminekuperioodi jooksul elama ühte ELi liikmesriiki, et neil oleks eelkõige võimalik taotleda kodakondsust asjaomases liikmesriigis. Petitsiooni esitaja kutsub ka Euroopa Parlamenti üles toetama alalist Euroopa Liidu kodakondsust käsitlevat Euroopa kodanikualgatust.

Thank you for your support, Hans Moerbeek
pro