Versorgung

Daniel Hettrich kogu ELis toiduainete valgusfoorisüsteemi abil märgistamise kohta

Daniel Hettrich
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 6 weeks

Petitsiooni esitaja nõuab, et kehtestataks kogu ELi hõlmav toiduainete märgistamise süsteem, mis põhineb valgusfoori põhimõttel ja millega märgitaks eelkõige ära toiduainete suur suhkru-, rasva- ja soolasisaldus. Petitsiooni esitaja on seisukohal, et praegused toiduainete märgistamise tavad on tarbijate jaoks üha läbipaistmatumad ning et seetõttu ei saa toiduvalik olla teadlik, mis võib kaasa tuua suured rahvatervise probleemid, mis oleksid välditavad. Petitsiooni esitaja kutsub seetõttu Euroopa Parlamenti üles võtma juhtrolli toiduohutuse ja selle rahvatervisega seotuse vallas, pidades silmas Euroopa elanikkonna vananemist ja asjaolu, et toiduainetööstus vajab regulatiivset järelevalvet.

Thank you for your support, Daniel Hettrich