Zusammenleben

By Wojciech Pruński (Polish) on violation of the Charter on Fundamental Rights by Poland regarding restrictions due to COVID-19

Wojciech Pruński
  1. Launched June 2020
  2. Time remaining 6 days

Petitsiooni esitaja väidab, et Poola valitsuse dekreediga, millega kehtestatakse COVID-19 epideemiaga seoses teatavad piirangud, korraldused ja keelud, rikuti kogunemisvabadust, mis on tagatud Euroopa Liidu põhiõiguste harta ja Poola põhiseadusega. Petitsioonis viitab ta kohtuotsusele, milles on sätestatud, et kogunemiskeeld tekitab olulisi põhiseaduslikke kahtlusi, eelkõige seoses subjektiivsete õiguste piirangute vastuvõetavuse ja proportsionaalsuse põhimõttega. Lisaks väidab petitsiooni esitaja, et politsei pidas ebaseaduslikult kinni rahumeelseid meeleavaldajaid, sealhulgas presidendivalimiste kandidaadi ja Poola parlamendi ülemkoja senati liikme.

Thank you for your support, Wojciech Pruński

openPetition international