Zusammenleben

By Wojciech Pruński (Polish) on violation of the Charter on Fundamental Rights by Poland regarding restrictions due to COVID-19 

Wojciech Pruński
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
2 Supporters 2 in Europäische Union
0% from 500 for quorum
  1. Launched June 2020
  2. Time remaining 6 days
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament. If you click "sign", you will get forwarded to get registered with the website of of the European Parliament:

Sign

Petiționarul susține că libertatea de întrunire, garantată de Carta drepturilor fundamentale și de Constituția Poloniei, a fost încălcată prin Decretul guvernului polonez de stabilire a anumitor restricții, ordine și interdicții în legătură cu epidemia de COVID-19. În petiție, el face referire la o hotărâre de justiție care stipula că interdicția de întrunire ridică îndoieli considerabile de ordin constituțional, în special în contextul admisibilității restricțiilor privind drepturile subiective și al principiului proporționalității. De asemenea, petiționarul susține că poliția a arestat ilegal manifestanți pașnici, inclusiv un candidat la alegerile prezidențiale și un membru al Senatului, camera superioară a parlamentului polonez.

Thank you for your support, Wojciech Pruński

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now

openPetition international