Kultur

Sinn Féin
1 Supporter 1 in Europäische Union
  1. Launched 14/01/2020

Peticijos pateikėjas skundžiasi, kad iš Ringsendo nuotekų valymo įrenginių nuotekos yra išleidžiamos į Dublino įlanką, kurią UNESCO yra įtraukusi į biosferos rezervatų sąrašą. Peticijos pateikėjo įsitikinimu, tai kelia pavojų vandens kokybei, biologinei įvairovei, ekosistemai ir daugiau kaip 300 000 gyventojų sveikatai. Peticijos pateikėjas praneša, kad problema buvo ypač didelė 2019 m. vasarą, kai dėl per didelio iš Ringsendo nuotekų valymo įrenginių išleisto nuotekų kiekio buvo laikinai uždrausta maudytis keliuose Dublino paplūdimiuose. Peticijos pateikėjas taip pat praneša, kad Komisija pradėjo pažeidimo tyrimo procedūras Airijos atžvilgiu dėl susijusių ES teisės aktų nesilaikymo. Peticijos pateikėjas prašo Parlamentą užtikrinti, kad Airijos Vyriausybė laikytųsi Miesto nuotekų valymo direktyvos ir spręstų problemas, kurių kyla dėl iš Ringsendo valymo įrenginių išleidžiamų nuotekų.

Thank you for your support, Sinn Féin