deklaratat e parlamenteve

openPetition sjell peticione përkatëse për parlamentet .

Peticione që openPetition kuorum do t'i përcillen përfaqësuesve të zgjedhur të parlamentit përgjegjës me një kërkesë për një opinion.


Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani