Peticione, fushata,
nisma qytetare

openPetition ju mbështet në fillimin e një peticioni: Krijoni, publikoni, mblidhni nënshkrime. Kështu krijoni ndryshimin.

Diskutoni çështje të rëndësishme me të tjerët në parlamentin e dhe këshilloni anëtarët e parlamentit për vendimet e tyre politike!

Së bashku me 12.796.926 njerëz, qëndroni të informuar për çështjet që ju prekin:

Çështje të suksesshme

Këto nisma kanë arritur ose pjesërisht kanë arritur qëllimin e tyre. Iniciatorët vendosin kur një iniciativë është e suksesshme.

Nuk zbatohet për asnjë kërkesë në BE.

Rivendosni filtrin

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani