Verwaltung

Z adminisztratív asszisztens szakmai kategóriájának adminisztrátori kategóriává történő átalakításáról Spanyolországban

José Fidel Giménez Zardoya
Collection finished
  1. Launched April 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

A petíció benyújtója azt állítja, hogy a spanyolországi közigazgatási kisegítő személyzetnek ugyanabba a kategóriába kellene tartoznia, mint az adminisztrátoroknak, összhangban azzal a rendszerrel, amelyet a petíció benyújtója szerint az Európai Unió hozott létre. A petíció benyújtója rámutat, hogy a két kategória ugyanazokat a feladatokat látja el, teljes homogenitás figyelhető meg, így az alapbérüknek és jogosultságaiknak is azonosaknak kellene lenniük. A petíció benyújtója úgy véli, hogy a nyújtott szolgáltatások azonossága esetén érvényesíteni kell az egyenlőség elvét és a megkülönböztetés tilalmát, ami azonos teljesítményminőséget és egyenlő díjazást eredményezne.

Thank you for your support, José Fidel Giménez Zardoya

openPetition international