Verwaltung

José Fidel Giménez Zardoya juhiabi ametikategooria muutmise kohta administraatori kategooriaks Hispaanias

José Fidel Giménez Zardoya
  1. Launched 04/04/2020

Petitsiooni esitaja väidab, et Hispaania haldusasutuste abiteenistujad peaksid kuuluma administraatoritega samasse kategooriasse vastavalt korrale, mis on petitsiooni esitaja hinnangul sisse seatud Euroopa Liidus. Petitsiooni esitaja juhib tähelepanu täielikule ühtlusele ja asjaolule, et nende kahe kategooria tööülesanded on identsed ning seega ei või õiguste tunnustamine ja põhipalk olla erinevad. Petitsiooni esitaja on seisukohal, et samade teenuste osutamisel tuleb jõustada võrdsuse põhimõtet ja diskrimineerimise keeldu ning selle tulemuseks peab olema samasugune väärtustamine ja võrdne palk.

Thank you for your support, José Fidel Giménez Zardoya