Verwaltung

Dėl profesinės administratoriaus padėjėjo kategorijos pakeitimo į administratoriaus kategoriją Ispanijoje; ją pateikė Ispanijos pilietis José Fidel Giménez Zardoya

José Fidel Giménez Zardoya
  1. Launched 04/04/2020

Peticijos pateikėjas teigia, kad Ispanijos viešojo administravimo institucijų pagalbiniai darbuotojai turėtų būti priskirti tai pačiai kategorijai kaip ir administratoriai, laikantis, kaip mano peticijos pateikėjas, Europos Sąjungos nustatytos tvarkos. Peticijos pateikėjas nurodo, kad negali būti taikomas skirtingas bazinis darbo užmokestis ar išmokos, nes abiejų darbuotojų kategorijų funkcijos yra identiškos. Peticijos pateikėjas mano, kad turi būti laikomasi lygybės principo ir diskriminacijos draudimo, kai teikiamos tokios pačios paslaugos, o jų rezultatas – tokia pati atlikto darbo kokybė ir vienodas darbo užmokestis.

Thank you for your support, José Fidel Giménez Zardoya