Verwaltung

Privind transformarea categoriei profesionale de asistent administrativ în categoria de administrator din Spania

José Fidel Giménez Zardoya
  1. Launched 04/04/2020

Petiționarul susține că personalul auxiliar al administrațiilor publice din Spania ar trebui să aparțină aceleiași categorii ca și administratorii, în conformitate cu ceea ce petiționarul consideră că a fost înființat Uniunea Europeană. Petiționarul subliniază faptul că există o omogenitate totală și că funcțiile celor două categorii sunt identice și, ca atare, nu poate exista nicio diferență în ceea ce privește recunoașterea drepturilor sau a salariului de bază. Petiționarul consideră că principiul egalității și interzicerea discriminării trebuie să fie puse în aplicare atunci când prestarea serviciilor este aceeași, cu obținerea de rezultate de aceeași calitate și o remunerare egală.

Thank you for your support, José Fidel Giménez Zardoya