Rechtstaatlichkeit

Ve věci údajné korupce u bulharských soudů a porušení práva na spravedlivý proces

Ivaylo Iliev
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 7 weeks

Předkladatel tvrdí, že u bulharských soudů dochází ke korupci a veřejné instituce jsou neúčinné. Rovněž tvrdí, že dlužníci jsou odsuzováni na neveřejných soudních jednáních a není jim poskytnuta úplná právní ochrana, aby bylo zaručeno řádné právo na obhajobu. Předkladatel prohlašuje, že zvláštní skladovací místnost u oblastního soudu v Sofii obsahuje archiv všech soukromých řízení v občanskoprávních věcech, a to včetně jeho řízení. Předkladatel vyzývá evropské orgány, aby provedly důkladnou kontrolu takových skladovacích místností a soudních řízení mnoha dalších bulharských občanů, jejichž práva byla porušena soudy a soukromými soudními vykonavateli.

Thank you for your support, Ivaylo Iliev