Rechtstaatlichkeit

Privind presupusa corupție din instanțele bulgare și încălcarea dreptului la un proces echitabil

Ivaylo Iliev
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 7 weeks

Petiționarul susține că există corupție la nivelul instanțelor bulgare și că instituțiile publice nu sunt eficiente. Petiționarul susține, de asemenea, că debitorii sunt condamnați în ședințe de judecată cu ușile închise și că nu li se acordă protecție juridică deplină pentru a garanta un drept la apărare corespunzător. Petiționarul susține că un spațiu de depozitare special din Tribunalul Regional Sofia conține arhive cu toate cauzele civile private, inclusiv cauza sa. Petiționarul solicită instituțiilor europene să efectueze o inspecție amănunțită a unor astfel de spații de depozitare și a cauzelor multor altor cetățeni bulgari ale căror drepturi au fost încălcate de instanțe și executori judecătorești privați.

Thank you for your support, Ivaylo Iliev