Rechtstaatlichkeit

R állampolgár által benyújtott 0514/2018. számú petíció egy állítólagos korrupciós esetről a bolgár bíróságokon, valamint a tisztességes eljáráshoz való jog megsértéséről 

Ivaylo Iliev
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
16 Supporters 16 in Europäische Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 6 weeks
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament. If you click "sign", you will get forwarded to get registered with the website of of the European Parliament:

Sign

A petíció benyújtója szerint a bolgár bíróságokon tetten érhető a korrupció, a közintézmények pedig nem hatékonyak. Azt állítja továbbá, hogy az adósokat zárt bírósági tárgyalásokon, anélkül ítélik el, hogy a megfelelő védelemhez való joguk érvényesítéséhez teljes körű jogi védelmet biztosítanának számukra. A petíció benyújtója szerint a Szófiai Regionális Bíróság egy speciális irattárában az összes polgári magánjogi eljárás – többek között az ő ügyének – iratanyaga megtalálható. A petíció benyújtója felszólítja az európai intézményeket a szóban forgó irattár helyiségeinek, és a többi olyan, népes tábort alkotó bolgár állampolgár ügyének alapos átvizsgálására, akiknek jogait a bíróságok és az önálló végrehajtók megsértették.

Thank you for your support, Ivaylo Iliev

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now