Rechtstaatlichkeit

Ivaylo Iliev väidetava korruptsiooni kohta Bulgaaria kohtutes ja õiglase kohtumenetluse õiguse rikkumise kohta

Ivaylo Iliev
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Petitsiooni esitaja väidab, et Bulgaaria kohtutes on korruptsioon ja avalik-õiguslikud asutused ei ole tõhusad. Ta väidab samuti, et võlgnikud mõistetakse süüdi kinnistel kohtuistungitel ja neile ei anta täielikku õiguskaitset, et tagada nõuetekohane kaitseõigus. Petitsiooni esitaja väidab, et Sofia ringkonnakohtus hoitakse erihoiuruumis kõikide eraõiguslike tsiviilasjade, sealhulgas tema kohtuasja dokumente. Petitsiooni esitaja palub Euroopa institutsioonidel põhjalikult kontrollida nimetatud hoiuruume ning paljude teiste selliste Bulgaaria kodanike kohtuasju, kelle õigusi on rikkunud kohus ja eraõiguslikud kohtutäiturid.

Thank you for your support, Ivaylo Iliev
pro