Rechtstaatlichkeit

O údajnej korupcii na bulharských súdoch a porušovaní práva na spravodlivý proces

Ivaylo Iliev
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 4 days

Predkladateľ petície tvrdí, že na bulharských súdoch dochádza ku korupcii a že verejné inštitúcie nie sú efektívne. Takisto uvádza, že dlžníci sú súdení v rámci súdnych pojednávaní za zatvorenými dverami a nie je im poskytnutá úplná právna ochrana, ktorá by im zaručila riadne právo na obhajobu. Predkladateľ tvrdí, že na regionálnom súde v Sofii sa nachádzajú osobitné skladové priestory s archívom všetkých súkromných občianskoprávnych prípadov vrátane jeho prípadu. Vyzýva európske inštitúcie, aby vykonali dôkladnú prehliadku týchto priestorov a prípadov mnohých ďalších bulharských občanov, ktorých práva porušili súdy a súkromní exekútori.

Thank you for your support, Ivaylo Iliev

openPetition international