Finanzen

Privind solicitarea ca băncile să ofere proceduri TAN uniforme pentru serviciile online

Andreas Löw
  1. Launched August 2020
  2. Time remaining > 4 Wochen

Petiționarul susține că, în urma punerii în aplicare a Directivei revizuite privind serviciile de plată, aproape fiecare bancă și-a dezvoltat propria aplicație bancară online și există cerințe foarte diferite în materie de hardware pentru dispozitivele necesare. El subliniază că nu toate băncile se bazează pe sisteme sigure și necostisitoare, cum ar fi Chip-TAN. Prin urmare, clienții băncilor utilizează adesea aplicații bancare online pe dispozitive Android vechi. În opinia sa, în cazul în care băncile ar decide să se bazeze pe sisteme precum Chip-TAN, consumatorii ar avea mai multe posibilități de alegere între diferite bănci și ar beneficia, în același timp, de un nivel ridicat de securitate.

Thank you for your support, Andreas Löw

openPetition international