Finanzen

Andreas Löw selle kohta, et pankadelt nõutakse internetipõhiste teenuste puhul ühtse TAN-koodi kasutamise võimaldamist

Andreas Löw
  1. Launched August 2020
  2. Time remaining > 9 Wochen

Petitsiooni esitaja väidab, et pärast muudetud makseteenuste direktiivi rakendamist on peaaegu kõik pangad töötanud välja oma internetipanga rakenduse ning vajalike seadmete riistvaranõuded on väga erinevad. Ta juhib tähelepanu sellele, et mitte kõik pangad ei kasuta turvalisi ja odavaid skeeme, nagu Chip-TAN. Seepärast kasutavad pangakliendid sageli internetipanga rakendusi vanades Androidi seadmetes. Petitsiooni esitaja on seisukohal, et kui pangad otsustaksid kasutada selliseid skeeme nagu Chip-TAN, oleks tarbijatel lihtsam valida eri pankade vahel ning samas oleksid nad kõrgelt turvatud.

Thank you for your support, Andreas Löw

openPetition international