Soziales

Privind problemele cu care se confruntă persoanele cu handicap din Bulgaria

федерация "Спорт за хора със зрителни увреждания"
  1. Launched 25/02/2020

Petiționarul își exprimă îngrijorarea cu privire la restricțiile permanente legate de persoanele cu handicap din Bulgaria. Petiționarul explică faptul că sprijinul și beneficiile acordate persoanelor cu handicap sunt reduse sau retrase treptat de autorități, viața acestor persoane devenind extrem de dificilă. Petiționarul susține că, în 2010, Bulgaria a anulat pensia ereditară, pe care o persoană cu handicap obișnuia să o primească după decesul părinților săi. Sprijinul acordat pentru transport are acum o valoare echivalentă cu 5 euro pe lună iar sprijinul financiar pentru handicap se încadrează în intervalul a 75 - 150 de euro pe lună. Petiționarul consideră că în Bulgaria este nevoie de o reformă completă.

Thank you for your support, федерация "Спорт за хора със зрителни увреждания"