Soziales

Ivan Yanev bolgár állampolgár által benyújtott 0356/2018. számú petíció Bulgáriában fogyatékkal élő személyeket érintő problémákról

федерация "Спорт за хора със зрителни увреждания"
Collection finished
  1. Launched February 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

A petíció benyújtója mély aggodalmának ad hangot a fogyatékkal élő személyeket érintő folyamatos megszorításokkal kapcsolatban Bulgáriában. Elmagyarázza, hogy a fogyatékkal élő személyeknek járó támogatásokat és segélyeket a hatóságok folyamatosan csökkentik vagy visszavonják, amivel a fogyatékkal élők életét rendkívül megnehezítik. A petíció benyújtója azt állítja, hogy 2010-ben Bulgária eltörölte az örökölt nyugdíjat, amelyet egy szülő halála után kapnak meg a fogyatékkel élő személyek. A közlekedési támogatás mára már havi 5 eurót tesz ki és a fogyatékossággal kapcsolatos pénzügyi támogatás pedig havi 75–150 euró lehet. A petíció benyújtója úgy gondolja, hogy egy átfogó reformra van szükség Bulgáriában.

Thank you for your support, федерация "Спорт за хора със зрителни увреждания"

openPetition international