Tiere

M. S. Rumeenia loomakaitse ja -kontrolli liidu (Federatia Romana pentru protectia si controlul animalelor) nimel hulkuvate koerte kohtlemise kohta Rumeenias

E. P.
Collection finished
  1. Launched April 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Petitsiooni esitaja väidab, et Rumeenia valitsus on kehtestanud hulkuvate koerte suhtes äärmuslikud meetmed. Ta väidab, et süsteemi eesmärk on hulkuvate koerte süsteemne hukkamine. Üht hulkuva koeraga seotud tõsist juhtumit kasutati ära selleks, et seadustada hulkuvate koerte süsteemne hukkamine. Koerte kiipe ei kontrollita ja omanikule on antud kadunud loomale järeleminekuks lühike aeg. Koerte püüdmiseks kasutatakse väidetavalt ebainimlikke vahendeid, nagu nn poomisrihm. Petitsiooni esitaja väidab, et asjaomane Rumeenia õigusakt on väga range ja sellele ei ole ELis pretsedenti. Petitsiooni esitaja nõuab, et Euroopa Parlament kehtestaks Rumeenia suhtes sanktsioonid, sest riigis rikutakse liidu rahastamisvahendites ettenähtud Euroopa põhimõtteid, eelkõige loomade elu ja füüsilise puutumatuse austamist.

Thank you for your support, E. P.

openPetition international