Tiere

José Ramón Carrillo Rodríguez mägikitsede tapmise kohta Tenerifel

Los Verdes
  1. Launched 04/04/2020

Petitsiooni esitaja kaebab, et Tenerife omavalitsus on palganud ühe äriühingu vähendama Anaga ja Teno looduspargis vabalt ringi liikuvate mägikitsede arvukust 1000 võrra. Petitsiooni esitaja kardab, et see võib viia olukorrani, kus haavatud loomad pääsevad põgenema ja kannatavad mägedes mitmeid päevi. Petitsiooni esitaja juhib tähelepanu ka sellele, et seda kava kaasrahastatakse Euroopa Maaelu Arengu Põllumajandusfondist (EAFRD). Petitsiooni esitaja väidab, et nõukogu 24. septembri 2009. aasta määruse (EÜ) nr 1099/2009 (loomade kaitse kohta surmamisel), mis on kehtinud alates 1. jaanuarist 2013, ja muude loomade heaolu käsitlevate eeskirjade eesmärk on tagada see, et viimastele kättesaadavatele teaduslikele andmetele tuginedes hoitakse ära tarbetu valu või kannatused. Petitsiooni esitaja palub Euroopa Liidult abi sellise tapmise ärahoidmiseks.

Thank you for your support, Los Verdes