Mitbestimmung

ELi toimimise lepingu artikli 20 lõike 2 punkti b nõuete väidetava rikkumise kohta Ühendkuningriigi poolt

T. R.
  1. Launched November 2019

Petitsiooni esitaja kaebab selle üle, et 23. mail 2019 toimunud Euroopa Parlamendi valimistel osalemiseks pidid teatavate liikmesriikide kodanikud täitma EP valimistel hääletaja registreerimise vormi, seda ka siis, kui nad olid juba valijate registrisse kantud. Tema arvates diskrimineeriti sellega neid teiste liikmesriikide kodanikke, kes sisuliselt pidid ennast kaks korda registreerima. Lisaks viitab ta asjaolule, et isikud, kellel oli topeltkodakondsus (lisaks Ühendkuningriigi omale Iirimaa, Malta või Küprose kodakondsus), ei pidanud sellist vormi täitma.

Thank you for your support, T. R.