Handelspolitik

Za Le collectif des pêcheurs artisans, ve věci ochrany drobného rybolovu v souvislosti s mořskými větrnými elektrárnami

Collectif des Pêcheurs Artisans
156 Supporters 156 in European Union
  1. Launched 05/02/2020

Předkladatel petice poukazuje na hrozbu pro drobný rybolov, kterou představují projekty mořských větrných elektráren, jelikož v 7 oblastech ve Francii bude drobný rybolov zakázán, přestože se v nich nachází velké populace ryb. Těmito oblastmi jsou Dunkerque, Tréport/Dieppe, Fécamps, Courseulles-sur-Mer, Saint-Brieuc, Saint-Nazaire a ostrovy Yeu a Noirmoutier (Francie). Předkladatel petice žádá, aby Evropský parlament zakročil a aby byly přesněji určeny a zohledněny dopady, které mají větrné turbíny na drobný rybolov.

Thank you for your support, Collectif des Pêcheurs Artisans