Handelspolitik

în numele „Le collectif des pêcheurs artisans”, privind protejarea pescuitului artizanal în contextul centralelor eoliene marine

Collectif des Pêcheurs Artisans
78 Supporters 78 in European Union
  1. Launched 05/02/2020

Petiționarul subliniază amenințarea la adresa pescuitului artizanal de către proiectele de dispozitive eoliene pe mare, întrucât șapte zone eoliene din Franța vor fi excluse pentru pescuitul artizanal, în timp ce acestea au o populație de pește bogată. Zonele vizate sunt Dunkerque, Tréport/Dieppe, Fécamps, Courseulles-sur-Mer, Saint-Brieuc, Saint-Nazaire și insulele Yeu și Noirmoutier (Franța). Petiționarul solicită intervenția Parlamentului European pentru a identifica și a lua mai bine în considerare impactul și consecințele proiectelor eoliene pentru pescuitul artizanal.

Thank you for your support, Collectif des Pêcheurs Artisans